De opdracht die talent en opdrachtgever elkaar laat versterken

Talenten van Bewegin gaan naast hun uitvoerende werkzaamheden altijd aan de slag met een verbeteropdracht. En dat is niet zomaar. De opdracht is namelijk een aanjager van gedeelde belangen, zodat talent en organisatie elkaar versterken. Een motor voor resultaat en plezier in de praktijk. Alle reden voor een duik in de opdracht.

 

Laten we beginnen met onze pitch richting jonge talenten. Die is namelijk ook voor onze opdrachtgevers erg interessant:

Wanneer je aan de slag gaat bij Bewegin, dan start je aan een avontuur vol uitdaging, ontwikkeling, gezelligheid en persoonlijke en professionele groei.

 

Talenten doen bij Bewegin relevante
werkervaring op en werken zelfstandig
aan een verbeteropdracht

 

In ons tweejarige programma doe je relevante werkervaring op, werk je zelfstandig aan een verbeteropdracht en krijg je heel veel begeleiding.

Denk aan: coaching door je persoonlijke Talentregisseur, een compleet en divers trainingsprogramma, regelmatige intervisie, en sparren met de andere talenten van Bewegin.

Kortom: voor elk talent met ambities als adviseur is Bewegin echt dé consultancy kickstart.

 

Groei en ontwikkeling

Als je het hierboven zo leest, dan lijkt de opdracht die we aan talenten meegeven zomaar een stukje van de puzzel. In de praktijk is de opdracht echter veel meer dan dat.

Dat zit zo: Bewegin is er voor organisaties én talenten. Door de manier waarop we ons programma inrichten, kunnen zij elkaar versterken – elkaar helpen om stap voor stap te werken aan hun ambities en hun behoefte aan groei en ontwikkeling.

De opdracht is de motor dat dit in de praktijk mogelijk maakt.

Dit zijn de kenmerken waaraan de opdracht steevast voldoet:

  • De opdracht richt zich altijd op het verbeteren van de organisatie
  • Hangt steevast samen met de reguliere werkzaamheden die het talent op zich neemt
  • Maar vormt niet persé het hart van deze werkzaamheden

De combinatie van reguliere werkzaamheden + de opdracht geeft onze talenten houvast in de praktijk én iets om de tanden in te zetten.

 

Waarde toevoegen

Uiteraard komt elke opdracht tot stand op basis van gesprekken met onze opdrachtgevers over hun uitdagingen. Waar lopen zij tegenaan?

Vaak gaan deze gesprekken over zaken als:

  • We werken niet klantgericht genoeg
  • Onze processen zijn onvoldoende gedigitaliseerd
  • We willen meer datagericht werken en onze teams daarbij betrekken
  • De ontwikkeling van onze teams en cultuur stagneert

Deze gesprekken leiden tot projectomschrijvingen, die we matchen met de drijfveren, competenties en ambities van onze talenten.

Zo zorgt de opdracht ervoor dat talenten van Bewegin veel meer zijn dan extra handen en hoofden in het team van de opdrachtgever. Ze voegen waarde toe en laten iets achter.

 

Krachtige relaties

Dit is dus waarom de opdracht een krachtige motor is. De opdracht maakt de praktijk van Bewegin veelzijdig en afwisselend. Voor talent én opdrachtgever.

De opdracht geeft onze talenten de ruimte om zich te ontplooien, creatief te zijn en zichzelf te laten zien.

De opdracht geeft richting aan de gesprekken die we met onze talenten voeren. Gesprekken over hun drijfveren, competenties en ambities. Gesprekken over hun ontwikkeling.

 

De opdracht stelt talenten
en organisaties in staat om
elkaar te versterken

 

De opdracht zorgt voor balans in de relatie tussen onze opdrachtgevers en onze talenten: ze helpen elkaar.

De opdracht helpt onze opdrachtgevers om zichzelf te verbeteren: het levert ze concreet iets op.

De opdracht helpt onszelf als Bewegin om steeds een optimale match te maken: tussen de urgente behoefte van de opdrachtgever en de intrinsieke motivatie van elk talent. Dit motiveert aan beide zijden enorm.

Zo blaast de opdracht zuurstof in de praktijk van alledag en de rol van onze talenten bij onze opdrachtgevers.

Dankzij de opdracht ontstaan steeds weer geweldig goede gesprekken. Gesprekken over ambitie en motivatie. Hieruit ontstaan krachtige relaties vol vertrouwen.

De opdracht brengt alle betrokkenen letterlijk in beweging. Talenten kunnen zich ontplooien, organisaties kunnen zich ontwikkelen.

En daar doen we het voor.

De opdracht die talent en opdrachtgever elkaar laat versterken