Warming-up: achter de schermen bij de Grote Ontdek Je Drijfveren Show

Hij komt er weer aan: de Grote Ontdek Je Drijfveren Show. Bij wijze van warming-up spraken we met Karlijn, Danique, Fabienne en Jan-Willem over hun ervaringen tijdens de vorige editie. Check hun ervaringen hieronder. En vergeet je niet aan te melden!

 

Heb jij zin in een workshop speciaal voor talenten zoals jij? Een event voor ambitieuze starters die zin hebben in een rol als consultant, organisatieadviseur of change manager?

Dan hebben we goed nieuws voor je, want op donderdag 8 juli 2021 gaan we het weer doen: de Grote Ontdek Je Drijfveren Show. Een uitgelezen kans om jezelf én Bewegin beter te leren kennen.

Wil jij erbij zijn? Verzeker jezelf vandaag nog van een plekje. Aanmelden kan tot 1 juli.

‘Wil jij deze gratis workshop
ook meemaken? Meld je dan
voor 1 juli bij ons aan’

 

Waar we blij mee zijn: een groepje deelnemers aan de vorige show is inmiddels onderdeel van Bewegin. Alle reden om eens te informeren hoe zij de show toen hebben beleefd.

Je leest de verhalen van Karlijn, Danique, Fabienne en Jan-Willem hieronder.

 

Karlijn Ratelband

De workshop in december heeft me echt verrast. Vooraf dacht ik dat ik mezelf best goed kende, maar ik heb toch veel over mezelf geleerd. Ik ontdekte dat ik soms op een bepaalde manier op situaties reageer en waar dat vandaan komt.

Wat ik heel knap vond, is hoe de talentregisseur van Bewegin die erbij was, snel tot de kern kwam en een veilige omgeving creëerde voor het gesprek. De hele workshop hing er een lekker losse sfeer.

Na de workshop ben ik vrij snel gestart bij Bewegin. De ervaring is eigenlijk hetzelfde gebleven. Een toffe sfeer, leuk contact met de andere talenten en veel gesprekken met mijn talentregisseur.

We hebben het vaak over mijn drijfveren en hoe ik die kan benutten als kompas voor mijn ambities en ontwikkeling. Ik ben erg blij om in Bewegin te zijn!

 

Danique Rutjes

In de workshop kwam ik erachter hoe belangrijk drijfveren zijn bij alles wat je doet. En wat ik echt verrassend en tof vond, is hoe diep we ingingen op de drijfveren van alle deelnemers.

Ondertussen was het ook nog eens heel erg gezellig. Dus toen ik uiteindelijk ook mijn eigen drijfveren voor de groep mocht toelichten, vond ik dat spannend, maar gaf het vooral veel voldoening. Het verhaal dat ik toen vertelde, daar denk ik nog vaak aan terug.

‘Bij Bewegin heb je veel contact
met elkaar en zijn de andere talenten
meer dan gewoon je collega’s’

 

Tijdens de show werd ik positief verrast door Bewegin en door hoe open iedereen is met elkaar. Nu ik zelf in het traineeship zit, merk ik dat dit echt bij Bewegin hoort. De drempel om contact met elkaar te zoeken is erg laag en de andere talenten zijn meer dan gewoon je collega’s.

Bewegin is in korte tijd heel vertrouwd geworden. Dit komt ook doordat Bewegin nieuwkomers veel vertrouwen en verantwoordelijkheid geeft. Dat gaf mijn zelfvertrouwen een flinke boost.

 

Fabienne Miltenburg

Ik vond het top dat Bewegin de workshop ophing aan drijfveren. Dat is een hele mooie manier om naar jezelf te kijken. Hoe pak jij de dingen aan? Wat geeft je energie? Wat vind je belangrijk? Ik gebruik de inzichten van de show nog vaak in mijn werk.

En ook de combinatie met Lego Serious Play werkte heel goed. Door in de vorm van opdrachten met Lego aan de slag te gaan, kom je in korte tijd tot hele mooie inzichten en gesprekken.

Bewegin werft geen talenten die passen bij het traineeship, maar laat het traineeship juist aansluiten op de kwaliteiten, motivatie en ambities van elk talent. Dat vind ik heel krachtig.

Voor de workshop dacht ik dat een consultant altijd een bepaald type persoonlijkheid moest hebben. Juist doordat Bewegin je geen profiel opdringt, maar steeds kijkt wat past bij wie jij bent en wat jouw ambities zijn, geeft het traineeship heel veel voldoening.

 

Jan-Willem Kamp

Het sprak me erg aan dat Bewegin meteen de diepte met je induikt. Tegelijkertijd was het door de inzet van Lego ook heel praktisch en creatief. Een mooie combinatie.

De workshop was een erg leuke bewustwording van mijn drijfveren. Super vet eigenlijk. Daarnaast was het ook een heel mooie manier om anderen beter te leren kennen.

Wat ik grappig vond, is dat heel erg synchroon bleek te werken en dat ik veel aandacht besteedde aan de fundamenten van mijn bouwwerken. Daar haalde ik een paar inzichten uit die ik vaak benut in mijn werk.

‘Dat continu werken aan je eigen
ontwikkeling soms confronterend
is, maakt het juist zo leerzaam’

 

Bij Bewegin werk je continu aan je eigen ontwikkeling. Dat voelt goed, en het is soms ook confronterend – dat maakt het juist zo leerzaam. En het houdt het spannend.

 

Rock die show!

Ook jij kunt deelnemen aan deze enerverende workshop van Bewegin. Tenminste, als je voldoet aan:

  • Je staat aan het begin van je loopbaan
  • Je bent ambitieus en wil je graag verder ontwikkelen
  • Je vraagt je af hoe je nou écht een goeie start kunt maken

 

In de Grote Ontdek Je Drijfveren Show, op donderdag 8 juli 2021, ga je aan de slag met jouw ambities. Je wordt uitgedaagd, ontmoet andere talenten, krijgt een uniek voorproefje van Bewegin en vooral: je leert jezelf nog beter kennen dan je al deed.

Ben jij erbij? Aanmelden kan tot 1 juli.

YES, ik ben erbij!

 

Warming-up: achter de schermen bij de Grote Ontdek Je Drijfveren Show