Zit je er klaar voor? Dit is waarom wij Bewegin heten

Zeg, waarom heten jullie eigenlijk Bewegin? Goeie vraag. Bovendien een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Hoogste tijd dus om het antwoord eens zo volledig mogelijk vast te leggen. Here we go!

 

Bewegin is ontstaan vanuit een heldere ambitie: organisaties en talenten elkaar laten versterken.

Vandaar ook onze missie: talent bevrijden.

Zowel onze opdrachtgevers als de jonge talenten in ons programma helpen we om verantwoordelijkheid te nemen voor hun talent.

Hierbij richten we ons niet op een specifiek doel of resultaat. Want: identiteit en ambities zijn niet universeel. Elke organisatie, elk team en elke professional legt een eigen pad af.

Daarom draait bij Bewegin alles om het op gang brengen van een proces – een proces waar álle betrokkenen de vruchten van plukken. Een proces van continu ontwikkelen.

‘Continu ontwikkelen levert veel moois op:
meer energie, meer plezier, beter
samenwerken én betere prestaties’

 

Focussen op continu ontwikkelen levert steevast mooie resultaten op: meer energie, meer plezier, beter samenwerken én betere prestaties.

Kortom: continu ontwikkelen is waar talent én organisatie elkaar gelijkwaardig versterken. Met als beste nieuws: je bent er nooit klaar mee.

 

Betrokken community

Dus daar heb je het: Bewegin brengt organisaties en talenten in beweging, zodat ze verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun talent.

End of story, zou je zeggen: Bewegin brengt beweging. Maar er is meer.

Want naast dat we willen zorgen voor beweging, streven we ook naar een beweging. Een community van betrokken en nieuwsgierige organisaties en professionals – startend én ervaren.

‘Rondom Bewegin ontstaat
een gemeenschap van mensen en teams
die hun ontwikkeling continu prikkelen’

 

Een mooie gemeenschap van mensen en teams die hun ontwikkeling willen blijven prikkelen.

Ook daarom heten we Bewegin: we zijn een groeiende beweging.

 

Kom in Bewegin

Met een groeiende groep betrokkenen, van teamleden tot talenten en opdrachtgevers, werken we keihard aan het creëren en op gang houden van beweging – én aan het uitbouwen van de beweging.

Want beide zijn nodig om talent te bevrijden.

In de komende periode breiden we hiervoor niet alleen onze dienstverlening uit, maar investeren we ook in het betrekken en activeren van het waardevolle netwerk rondom Bewegin.

De naam Bewegin is daarmee zeker ook een uitnodiging. Een oproep om niet te blijven zitten waar je zit, maar te ontdekken wat mogelijk is als je start met talent bevrijden.

Wil jij hier ook een begin mee maken? Als organisatie, leider, ervaren professional of talent? Duik dan in jouw eigen ambities en kom in Bewegin. Je weet wat we bedoelen. En we horen graag van je!

 

Hey talent! Bij Bewegin zijn we altijd op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Kom dan nu in Bewegin. Tot snel!

Zit je er klaar voor? Dit is waarom wij Bewegin heten