Welkom in het Lab, aanjager van ontwikkeling

Practice what you preach: bij Bewegin helpen we niet alleen talenten en organisaties om aan de slag te gaan met continu ontwikkelen, we doen het zelf ook. Onder meer in het Lab. Dit is de ontwikkelomgeving waarin we samen met onze talenten Bewegin steeds waardevoller maken. Voor steeds meer impact vanuit onze missie: talent bevrijden.

 

Voor talenten die starten bij Bewegin is het Lab vaak een verrassing.

Uitdagend werk bij de opdrachtgever, intensieve persoonlijke begeleiding, uiteenlopende trainingen, veel gezellige bijeenkomsten met de andere talenten – die ingrediënten zijn vaak al bekend.

En dan: surprise, welkom in het Lab, waarin we samen met onze talenten de dienstverlening en werkwijze van Bewegin doorlopend verbeteren.

Het Lab is onze ontwikkelomgeving. Hier sparren we met onze talenten over de praktijk bij de opdrachtgever én die van Bewegin.

Zo horen we uit de eerste hand wat er speelt en gebeurt. Super waardevol, want we verzamelen hiermee veel frisse ideeën en eerlijke feedback.

‘We benutten de ideeën en
feedback van onze talenten om
onszelf steeds weer te verbeteren’

 

Alle input benutten we om onszelf steeds weer te verbeteren. Hiervoor werken we met een ontwikkelagenda, die we jaarlijks met al onze talenten vaststellen.

Vervolgens gaan de talenten in projectgroepen met de verbeteringen aan de slag.

En omdat een visualisatie van de ontwikkelagenda groot in onze trainingsruimte hangt, is voor iedereen duidelijk wat de thema’s en prioriteiten zijn waaraan we samen werken.

 

Continu ontwikkelen

In het Lab bouwen we met zijn allen aan de toekomst. Van Bewegin, van de organisaties die we ondersteunen, en ook die van elk talent.

En dat geeft veel energie!

Het Lab is zeker ook een kwestie van ‘practice what you preach’.

Bij Bewegin bieden we talenten een omgeving waarin ze zich snel kunnen ontwikkelen vanuit hun eigen ambities.

Dus geen knellend korset, maar persoonlijk maatwerk – aansluiten op ieders vragen, motivatie en ontwikkelbehoefte.

Om elk talent continu een omgeving te kunnen bieden die de juiste prikkels geeft, is het belangrijk dat ook Bewegin zelf zich doorlopend ontwikkelt.

Niet voor niets is continu ontwikkelen een belangrijke pijler onder onze aanpak. Dit gunnen we elke professional, elk team en elke organisatie.

Zo is het Lab een aanjager van ontwikkeling bij Bewegin én bij onze talenten. Het zal je niet verbazen dat we veel plezier beleven aan het Lab.

 

Wat het Lab oplevert

Het Lab is waardevol voor talenten, omdat het een extra prikkel geeft aan hun intrinsieke motivatie. De projecten waar ze in het Lab aan werken, stimuleren hun ontwikkeling.

Wat hierbij ook meespeelt, is dat het Lab voor talenten een veilige omgeving biedt om te verkennen in welke richting ze zich willen ontwikkelen.

‘Jezelf ontwikkelen kan alleen als
je het vertrouwen voelt en de ruimte
krijgt om je eigen pad te volgen’

 

Jezelf ontwikkelen kan alleen als je het vertrouwen voelt en de ruimte krijgt om je eigen pad te volgen.

Hiervoor creëren we ook samen met onze opdrachtgevers de juiste omstandigheden, maar dat talenten binnen het Lab samen optrekken met andere talenten, maakt de drempel om te experimenteren nóg lager dan gewoonlijk.

Je vrij voelen, ontwikkelen met de handrem eraf, dat is tof.

Het Lab creëert ook waarde voor onze opdrachtgevers. Dankzij de inzet van onze talenten in het Lab ontwikkelt Bewegin zich en vergroten we de meerwaarde van onze diensten continu.

Waar opdrachtgevers ook van profiteren: het Lab stimuleert de professionele uitwisseling tussen talenten.

Regelmatig horen we van opdrachtgevers hoe mooi ze het vinden dat de talenten die bij hen werken zich gesteund weten door de hele talentengroep van Bewegin.

En ook intern plukken we de vruchten van het Lab. Mede dankzij onze ontwikkelomgeving bouwen we met zijn allen aan een sterke cultuur waarin de waarden die we samen delen centraal staan.

In het Lab komt positieve energie los, is focus op groei en ontwikkeling en versterken we elkaar.

 

Samen talent bevrijden

Continu ontwikkelen, jezelf en elkaar blijven uitdagen en prikkelen. Dat is voor elke professional en elke organisatie goud waard – en dus ook voor Bewegin.

Dus ja, het maakt ons trots dat we met het Lab een omgeving bieden waarin talenten kunnen zeggen wat ze vinden. En waar vervolgens ook echt naar ze wordt geluisterd.

En belangrijker nog: het maakt ons trots dat we de ideeën en inspiratie van onze talenten in het Lab benutten om nog meer impact te maken met onze missie om talent te bevrijden.

En ben jij nu benieuwd welke resultaten we boeken met het Lab? Daarover lees je in ons volgende artikel.

 

Hey talent! Bij Bewegin zijn we altijd op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij het begin van je loopbaan? Check Jouw Slimme Start en kies zelf wat we voor je kunnen doen!
Welkom in het Lab, aanjager van ontwikkeling