Het beste van Bewegin, dat zijn onze maandupdates

Natuurlijk, Bewegin is voor elke ambitieuze starter de plek waar je veel werkervaring opdoet en jezelf in hoog tempo ontwikkelt. Naast uitdagend is dit ook supergezellig – met als hoogtepunt onze maandupdates. Nieuwsgierig geworden? Martine Deiman en Marijn van Velzen praten je bij. 

 

Een maandupdate. Zo simpel als het klinkt, zo veelzijdig, gezellig en vol energie zijn deze bijeenkomsten. 

De maandupdates van Bewegin hebben zich dan ook ontwikkeld tot een favoriet item in de agenda van ieder talent. Dit wil niemand missen. 

Op het eerste gezicht denk je misschien: lekker boeiend. Een sessie waarbij de hele club van Bewegin bij elkaar komt, ontwikkelingen deelt en ervaringen uitwisselt. 

Maar hier zit dus heel wat meer achter. Alle reden om je in dit artikel meer te vertellen over de maandupdate! 

 

Magie van Bewegin  

Mocht je nog niet zo bekend zijn met Bewegin: als talent doorloop je hier een tweejarig programma, waarbij je fulltime werkt bij de opdrachtgever en ruim 40 trainingen volgt bij Bewegin. 

Bij de opdrachtgever draai je mee in het team én werk je aan een uitdagende verbeteropdracht.  Hierdoor ontwikkel jij je ontzettend snel. 

En dan heb je ook nog eens heel veel contact met je persoonlijke talentregisseur én met de andere talenten van Bewegin. Je krijgt veel ruimte en alle kans om elkaar op te zoeken. 

‘Werken bij Bewegin is uitdagend  
én gezellig – jezelf ontwikkelen  
lukt nog beter als je het leuk hebt’ 
 

 

Dus je snapt wel: Bewegin biedt starters een werkomgeving die lekker uitdagend én gezellig is. Want jezelf ontwikkelen lukt nog beter als je het leuk hebt. 

En bij de maandupdate, dan komt dit allemaal bij elkaar. Hier merk je echt de magie van Bewegin. 

 

Voor én door de groep 

Het is niet één ding dat elke maandupdate zo tof maakt. Het is juist de combinatie van ingrediënten. 

Toch springt één element er wel uit: de maandupdate wordt georganiseerd en gehost door de talenten van Bewegin. 

 Of beter gezegd: een projectgroep van het Lab – de ontwikkelomgeving waarin talenten meedenken over en bijdragen aan de ontwikkeling van Bewegin zelf. 

 Vanuit het Lab is er een groep talenten die naast hun werk zorgt voor enerverende maandupdates. 

Hoe goed dat werkt, merkten we wel tijdens de lockdown. Toen waren de maandupdates online, en toch wist de projectgroep er elke keer een feestje van te maken.  

 

Elke keer anders 

Dat brengt ons meteen op een tweede punt: elke maandupdate is verrassend!  

De locatie, het programma, de sprekers... Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Dat helpt ontzettend bij de voorpret. 

De ene keer is er een bijzondere quiz, de andere keer is er een historisch intermezzo. Iedere keer staan we versteld van de creatieve aanpak.

Geweldig vormgegeven presentaties, het humoristische praatje vanuit het MT, of de verkiezing van het zonnetje van de maand – het kan allemaal voorbijkomen. Gaaf hoor! 

 

De maandupdate verbindt 

En dan komen we bij wat wij echt het aller gaafste vinden van de maandupdate: dit is waar je elkaar echt leert kennen. 

Voor ons is dit de essentie. Omdat iedereen ergens anders werkt, zie je de meeste collega’s van Bewegin zeker niet dagelijks.  

Als het dan tijd is voor de maandupdate, dan kunnen we elkaar zien, elkaar spreken en er samen een feestje van maken. Met natuurlijk een koud biertje, een goed glas wijn of een frisje erbij. Heerlijk! 

Wat daarbij zeker helpt is dat bij elke maandupdate de nieuwe talenten op fabuleuze en onvergetelijke wijze welkom worden geheten.  

Minstens zo mooi: talenten die uitstromen, nemen de groep nog één keer mee in hun avonturen bij Bewegin. 

‘Ervan genieten om elkaar even te  
treffen, en alle ruimte voelen om te zijn  
wie je bent en dat écht te laten zien’ 

 

 

Dit is waar het voor ons uiteindelijk om gaat. Ervan genieten om elkaar even te treffen. En alle ruimte voelen om te zijn wie je bent en dat écht te laten zien.

Kortom, ook al werken we verspreid door Nederland bij onze opdrachtgevers, door de maandupdate zijn we allemaal hecht met elkaar verbonden. 

  

Daar krijg je energie van! 

 Hoe tof is het dat je twee jaar lang onderdeel kunt zijn van zo’n mooie groep, die bestaat uit jonge mensen die net als jij volop bezig zijn met hun eigen ontwikkeling?

De maandupdate is dus zeker geen saaie bedoening. Elke keer weer is het een bruisende bijeenkomst.  

Hét maandelijkse feestje waar we altijd met veel energie naartoe gaan en nog meer energie vandaan komen. Heerlijk! 

Enneh, dat wil jij toch ook? 

Het beste van Bewegin, dat zijn onze maandupdates