Samen in de lift: 5 redenen waarom werken bij Bewegin lijkt op wintersport

Als ambitieuze starter kies je voor Bewegin omdat je wilt knallen met jouw ambities. Omdat je zin hebt in uitdagend en betekenisvol werk waarin jij je snel ontwikkelt – professioneel én persoonlijk. En als je dan bent begonnen, dan blijkt dat werken bij Bewegin veel lijkt op wintersport.

 

Werk dat lijkt op wintersport? Dat klinkt misschien raar, maar het is toch echt zo.

En wij kunnen het weten – afgelopen week doken we namelijk met zijn allen de sneeuw in. Dat doen we elk jaar. Lekker samen de pistes op (en ook weer af) en een mooie tijd met elkaar beleven.

Zoals iedere keer was het een onvergetelijk avontuur. En het deed ons dus beseffen dat werken bij Bewegin best veel lijkt op wintersport. En dat zit zo:

 

1. Je bent samen op pad

Bij Bewegin is er niemand die je bij het handje houdt. Je moet het echt zelf doen. Je werk bij de opdrachtgever, je eigen ontwikkeling. Maar dat betekent allerminst dat je er alleen voor staat.

‘Bij Bewegin zijn je collega’s
ambitieuze jonge mensen zoals
jij – hier zit je echt samen in de lift’

 

Wekelijkse coaching door jouw eigen talentregisseur, een veelzijdig en uitgebreid pakket aan trainingen, leren van de samenwerking bij en met de opdrachtgever. En dat als onderdeel van een geweldig mooie, energieke groep talenten, waarmee je veel lol beleeft en altijd kunt sparren.

Bij Bewegin zijn je collega’s ambitieuze jonge mensen zoals jij. Hier zit je echt samen in de lift.

 

2. Je kiest je eigen route

Wintersport betekent voor de één: lekker veel tijd om lol te maken en van het goede leven te genieten. Terwijl de ander juist zin heeft om van zoveel mogelijk pistes af te knallen. En voor beide is alle ruimte.

Zo is het ook bij Bewegin. Bij ons volg je jouw eigen pad. Welke opdracht past bij jouw ambities? Hoe wil jij je ontwikkelen? Op welke vervolgstap richt jij je pijlen? Het is aan jou. Dus zeg het maar.

 

3. Afdalen hoort bij de reis

Eén van onze motto’s luidt dat ontwikkelen schuurt. Je werkt bij Bewegin om werkervaring op te doen én jezelf in hoog tempo te ontwikkelen. Je komt uit je comfort zone, die zo steeds een stukje groter wordt.

En ja, dat kan soms ongemakkelijk zijn – en vaak zijn juist dat de ervaringen waarvan je het meeste leert. En waarop je met steeds meer voldoening terugkijkt.

 

4. Hoe leuker hoe beter

Zoals de après-ski onderdeel is van de complete wintersportervaring, zo staat de lol die we bij Bewegin samen hebben ook niet op zichzelf, maar is deze een onlosmakelijk onderdeel van je tijd bij ons.

‘Dat we lol maken met elkaar,
geeft een extra boost aan
jouw groei en ontwikkeling’

 

Sterker nog: dat we het leuk hebben met elkaar, geeft een extra boost aan jouw groei en ontwikkeling.

Dus yes, resultaat en plezier gaan bij ons hand in hand én versterken elkaar. Alle reden voor ons om continu te investeren in de kwaliteit van het programma (denk: begeleiding, mogelijkheden, trainingen) én in de vibe eromheen. En dat merk je hoor!

 

5. Actief opladen

Wintersport is voor heel veel mensen een ideaal oplaadmoment. Even loskomen uit de hectiek van alledag. Stilstaan bij jezelf. En dat terwijl je lekker actief bezig bent.

Zo is het hier ook. Werken bij Bewegin is jezelf flink laten gelden (bij de opdrachtgever, in de projecten van ons Lab, overal) terwijl je aan de laadpaal staat – wij zorgen dat jouw batterij continu vol zit.

Wij helpen je om mooie resultaten te behalen én om deze te benutten voor iets wat nog veel mooier is: zicht krijgen op jouw ontwikkelbehoefte.

Wat leren jouw resultaten je over jezelf? Wat is voor jou een mooie stap om nu te zetten? Hoe beter jij in je vel zit, hoe beter de keuzes die je maakt zijn voor jezelf. Dat ervaar je als je in Bewegin bent.

 

Ga jij met ons mee?

Jaarlijks samen een duik nemen in de sneeuw, heerlijk hoor!

En nog mooier: het is geen uitstapje dat we persé nodig hebben om een geweldig mooie tijd te beleven met elkaar – en juist dat besef maakt het nog veel toffer dat we de pistes wel weer hebben opgezocht.

Ben jij er de volgende keer ook bij?

Samen in de lift: 5 redenen waarom werken bij Bewegin lijkt op wintersport