Welke studie maakt jou geschikt voor Bewegin?

Met welke studie ben je geschikt voor Bewegin? Dit is de vraag die ons misschien wel het vaakst wordt gesteld door jonge starters. Maar wij weten: bij talenten horen geen hokjes. En dus is jouw opleiding niet het eerste waar wij naar kijken. We vertellen je graag waarom.

 

Bij Bewegin werken startende professionals als junior organisatieontwikkelaar. Een veelzijdige rol vol uitdaging en ontwikkeling.

Lijkt jou dit ook wel wat? Dan vraag jij je nu misschien af: wat moet je eigenlijk hebben gestudeerd om in aanmerking te komen voor Bewegin?

Dit is de vraag die ons misschien wel het vaakst wordt gesteld door gedreven jonge starters en ambitieuze afstudeerders.

Welke studie maakt je geschikt voor Bewegin? Of: welk diploma heb ik nodig voor jullie programma?

Is deze vraag ook bij jou wel eens omhoog geborreld? Dan hebben we een verrassing voor je: welke opleiding je hebt gevolgd, doet er bij ons totaal niet toe.

Inderdaad, dat lees je goed.

Jouw opleidingsachtergrond is niet waar we bij Bewegin naar kijken. In dit artikel leggen we je graag uit waarom dat zo is. En: waar we dan wél naar kijken.

 

Talent bevrijden

Natuurlijk, dat je een bepaald werk- en denkniveau aankunt, dat vinden we belangrijk. Daarom kijken we heus wel naar het niveau van je vooropleiding: hbo of wo.

En we zijn zeker ook benieuwd naar de studie die je hebt gevolgd. Maar dat is vooral omdat we heel graag willen weten wie jij bent. Wat jou kenmerkt en wat je interesses en ambities zijn.

‘Bij ons telt niet waar je vandaan
komt, maar aan waar je naartoe wilt’

 

Bij Bewegin draait namelijk alles om intrinsieke motivatie. Wij tillen niet het zwaarst aan waar je vandaan komt, maar aan waar je naartoe wilt.

Niet voor niets luidt onze missie: ‘talent bevrijden’.

Als jij kiest voor Bewegin, dan helpen we jou om verantwoordelijkheid te nemen voor je talent en aan de slag te gaan met continu ontwikkelen.

Want je richten op een prestatie is leuk en aardig, maar blijven leren, dat geeft pas echt voldoening én zorgt voor mooie resultaten.

 

Jouw ambities

Betekent dit dan dat zomaar iedereen kan instromen bij Bewegin? Nou, nee. Wel hebben we een scherp beeld van de talenten die we aan ons willen binden.

Waar we naar kijken is wie je bent, wat je ambities zijn en wat je drijft. Hierbij gaan we uit van onze kernwaarden: ontwikkelingsgericht, energiek, ondernemend en verbindend.

Overigens kunnen we hier naar kijken, omdat je in ons traineeship niet wordt opgeleid voor een specifieke functie, maar juist jezelf continu ontwikkelt als junior organisatieontwikkelaar – een uitdagende en erg relevante rol, die ieder talent van Bewegin op eigen wijze invult.

Daarom vinden we het zeker wél belangrijk dat je affiniteit hebt met organisatieontwikkeling. Want dat is waar je concreet mee aan de slag gaat.

Meteen nadat je bent ingestroomd, gaan we samen op zoek naar de beste manier om jouw ambities te matchen met de behoeftes en uitdagingen van onze opdrachtgevers.

Waarna je aan de slag gaat, volop werkervaring opdoet én je tanden zet in een mooie verbeteropdracht. Zodat niet alleen jouw ontwikkeling wordt geprikkeld, maar ook die van de opdrachtgever waar je werkt.

(Wil je hier meer over weten? Lees dan zeker waarom Bewegin wel / niet een traineeship is.)

 

Jouw potentie

Onze aanpak is soms best even wennen. Mensen houden nu eenmaal van duidelijkheid. Van duidelijke hokjes.

Maar bij talenten horen geen hokjes. Want hoe scherper je afbakent, hoe meer je uitsluit. En uitsluiten, dat willen we niet.

Zeker niet als het gaat om de talenten die we aan ons willen binden.

‘We willen jou omdat je niet binnen
één hokje past, omdat je bent wie je bent
en vol energie en dadendrang zit’

 

We willen juist jou omdat jij niet binnen één hokje past. Omdat je bent wie je bent en vol energie en dadendrang zit.

Daarom kijken we verder dan je opleiding en ook verder dan functietitels. Het gaat niet om het label aan de stoel, maar om de potentie en de motivatie van degene die erop zit.

 

Jouw consultancy kickstart

Tot slot: natuurlijk lopen er bij Bewegin bestuurskundigen, economen en bedrijfskundigen rond. Jonge professionals die al snel wisten dat ze wilden starten als consultant.

Maar ook Neerlandici, een historicus, een psychobioloog en iemand met een master Midden-Oosten Studies op zak vonden de weg naar Bewegin.

Dus wat er ook op je diploma staat, Bewegin kan ook jouw consultancy kickstart zijn. We horen we graag van je.

 

Hey talent! Bij Bewegin zijn we altijd op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij het begin van je loopbaan? Check Jouw Slimme Start en kies zelf wat we voor je kunnen doen!
Welke studie maakt jou geschikt voor Bewegin?