Wij werven! Kom jij ook in Bewegin?

Bij Bewegin zijn we continu op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Kom dan nu in Bewegin.

 

Het begin van je loopbaan als consultant of organisatieadviseur kan knap lastig zijn. Juist als je ambitieus bent. Gelukkig is er een ideale route: Bewegin.

Steeds meer talenten ontdekken dat ons programma vol uitdaging, training, coaching en blijvende begeleiding een flinke boost geeft aan persoonlijke en professionele groei.

We vertellen je graag wat je van Bewegin mag verwachten én wat wij van jou verwachten. Horen we binnenkort van je?

Geef een boost aan je
persoonlijke en professionele groei

 

Wat is Bewegin?

Blijven leren. Steeds slimmer worden. Dat is wat organisaties én talenten verder brengt. Bewegin laat ze elkaar versterken. Door werk beter te organiseren. En door ambitieuze talenten op te leiden, te coachen en ze te blijven begeleiden.

Samen met talenten zoals jij helpen we organisaties om zich doorlopend te verbeteren. Wij door slim om te gaan met jouw plek binnen de organisatie en door jou te blijven ondersteunen. En jij door je werk goed te doen, je te ontplooien en je te blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Een voltijds dienstverband
  • Een enerverend traject van twee jaar
  • Uitdagend werk, waardevolle ervaring gegarandeerd
  • Intensieve begeleiding en coaching
  • Volop persoonlijke en professionele ontwikkeling

Als talent van Bewegin ben je aan het werk bij de opdrachtgever, pluk je de vruchten van ons zeer complete ontwikkeltraject. Keywords: trainingen, intervisie, begeleiding en coaching.

Toffe borrels en evenementen,
en veel sparren met collega’s

 

Uiteraard word je ook onderdeel van onze community van talenten. Dit betekent: heel veel toffe borrels en evenementen, en altijd iemand in de buurt om ervaringen mee uit te wisselen of te sparren.

Wie ben jij?

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Nieuwsgierig en ambitieus
  • Interesse in organisatieverandering
  • Weinig tot geen ervaring – daarom kies je juist voor Bewegin

Jouw ideale match?

Bewegin is een keuze voor jezelf. Voor presteren én plezier maken. Voor vandaag én morgen. Voor de zekerheid van uitstekende begeleiding én de spanning van ontdekken waar je mogelijkheden liggen. Met Bewegin ga je sneller en duik je dieper.

Weet jij dat je flink wat in je mars hebt, maar twijfel je waar jouw talenten het beste tot hun recht komen? Dan is het absoluut een goed idee om van jezelf te laten horen.

Kom in Bewegin: stuur je motivatie en CV naar Caroline Schuurman, via c.schuurman@bewegin.nl.

Heb je een vraag die je ons wilt stellen? Bel dan Caroline via 06-14142962. Tot gauw!

Wij werven! Kom jij ook in Bewegin?